Trečiadienį – pirmasis jėgų išbandymas su Suvalkų „Wigry“

Trečiadienį – pirmasis jėgų išbandymas su Suvalkų „Wigry“

Marijamopolės „Sūduva“ trečiadienį 18 val. „Hikvision“ arenos manieže žais pirmąsias 2022 metų kontrolines rungtynes. Marijampoliečių varžovais bus Suvalkų „Wigry“ futbolininkai iš Lenkijos.

„Sūduva“ į pirmąją treniruotę susirinko sausio 17-ąją, tad sportuoja dar tik savaitę.

Lenkijos II lygoje (trečia pakopa) žaidžiantis „Wigry“, kurio trenerių štabe darbuojasi Donatas Vencevičius, pasirengimą pavasario kovoms pradėjo sausio 5 dieną ir jau sužaidė dvejas kontrolines rungtynes. Per pirmąsias Suvalkų komanda sausio 15 dieną 8:0 (2:0) įveikė III lygoje rungtyniaujančią Ščučyno „Wissa“, o sausio 22-ąją Gičycke 3:4 (0:1) pralaimėjo kitai III lygos komandai – Legionovo „Legionowia“.

2021-2022 metų Lenkijos II lygos čempionate „Wigry“ rudenį per 20 rungtynių surinko 28 taškus ir užima 9 vietą tarp 18 komandų.

Į kontrolines rungtynes galės patekti asmenys, įsigijusieji 2022 metų „Sūduvos“ abonementus (prie įėjimo pateikiant įsigijimo įrodymą) arba nusipirkusieji bilietus internetu (stadiono kasoje įsigyti bilietus galimybės nebus).

Į rungtynes galima patekti tik turint galiojantį Galimybių pasą, manieže vyresni nei 6 metų amžiaus žiūrovai privalo dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, priglundančius prie veido ir visiškai dengiančius nosį ir burną (respiratorių leidžiama nedėvėti neįgalumą turintiems žmonėms, kurie dėl savo sveikatos būklės respiratorių dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei. Tokiu atveju rekomenduojama dėvėti veido skydelį).


BILIETAI Į RUNGTYNES
2022 metų „Sūduvos“ abonementai (35€; vasario 1 d. kaina didės)
Sausio 26 d. 18:00 „Sūduva“ – Suvalkų „Wigry“ (3-5€)
Sausio 30 d. 14:00 „Sūduva“ – Telšių „Džiugas“ (3-5€)