A. Veselinovičius: „Komanda pademonstravusi „šaltesnius“ nervus turės didesnes galimybes“

A. Veselinovičius: „Komanda pademonstravusi „šaltesnius“ nervus turės didesnes galimybes“

32

 

Rytoj Klaipėdoje paaiškės „Smscredit.lt A lygos“ bronzos medalių likimas. Paskutiniajame čempionato ture tarpusavyje susigrums dėl trečiosios vietos kovojantys „Atlanto“ bei „Sūduvos“ futbolininkai.

 

Marijampoliečiai šiuo metu žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje, tačiau Klaipėdos ekipa yra surinkusi tiek pat taškų, kaip ir „Sūduva“. Aleksandro Veselinovičiaus auklėtiniai laipteliu aukščiau yra dėka geresnio tarpusavio susitikimų santykio.

 

Prieš lemiamas rungtynes savo mintimis pasidalinęs „Sūduvos“ strategas gyrė ne tik uostamiesčio ekipos futbolininkus, tačiau geru žodžiu paminėjo visą organizaciją.

 

„Klaipėda turi ne tik stiprią „Atlanto“ komandą, tačiau visa šio klubo organizacija yra verta pagarbos ir dirba profesionaliai. „Atlanto“ klubą atstovaujantys jauni ir patyrę futbolininkai yra aukšto lygio ir tai parodė šių metų čempionate.“ – kalbėjo „Sūduvos“ vairininkas.

 

„Rytdienos rungtynėse turime žaisti pasitikėdami savo jėgomis, demonstruoti mums būdingą žaidimą ir maksimaliai gerbti varžovus. Turime žaisti taip, kaip ir kitose rungtynėse – profesionaliai, užtikrintai ir tuomet viskas bus gerai.“ – pasakodamas apie svarbiausius rytdienos rungtynių aspektus teigė A. Veselinovičius.

 

Pasak vyriausiojo marijampoliečių trenerio, tokiose rungtynėse, kaip rytoj laukiančios – labai svarbu būti pasiruošus psichologiškai.

 

„Aš esu garantuotas, kad komanda pademonstravusi „šaltesnius“ nervus – turės daugiau galimybių laimėti. Manau, kad psichologinis nusiteikimas rungtynėms bus vienas svarbiausių aspektų siekiant teigiamo rezultato.“

 
„Šimtu procentų galiu pasakyti, kad mūsų futbolininkai bus pasiruošę, susikoncentravę ties šiomis rungtynėmis bei turės motyvacijos siekti pergalės.“ – užbaigė A. Veselinovičius.