A. Brokas: „Nemanau, kad „Kruoja“ yra neparankus varžovas“

A. Brokas: „Nemanau, kad „Kruoja“ yra neparankus varžovas“

Brokas

 

Marijampolės „Sūduva“ pirmąjį „Smscredit.lt A lygos“ ratą baigė trečioje turnyrinės lentelės vietoje. Antrąjį ratą marijampoliečiai pradės rungtynėmis namuose prieš Pakruojo „Kruoją“.

 

„Sūduvos“ saugas Audrius Brokas pasidalino savo mintimis apie rytdienos dvikovą ir „Kruojos“ demonstruojamą žaidimą.

 

Marijampoliečiai pasiruošti šioms rungtynėms turėjo vienuolika dienų. A. Brokas pasakojo, kad komanda laiko veltui nešvaistė ir sunkiai dirbo treniruotėse.

 

„Iš tikrųjų padirbėjome iš peties. Sunkiai dirbome, tris dienas turėjome po dvi treniruotes. Pagerinome fizinę kondiciją ir ruošėmės „Smscredit.lt A lygos“ kovoms.“

 

Praėjusiame sezone „Kruoja“ marijampoliečiams buvo neįkandama mįslė. „Sūduva“ 2014 metų čempionate taip ir neįveikė lygos vicečempionų. Pirmojo rato susitikimas Pakruojyje baigėsi lygiosiomis, o kitose trejose dvikovose pergales iškovojo „Kruoja“.

 

„Nemanau, kad „Kruoja“ yra neparankus varžovas. Tiesiog retkarčiais iki pergalės pritrūkdavo sėkmės. Pirmose šio sezono rungtynėse nutraukėme nelaimėtų rungtynių seriją ir tikėkimės, kad šią seriją pavyks pratęsti.“

 

„Šiais metais „Kruoja“ demonstruoja tokį patį žaidimo stilių kaip ir praėjusiame sezone. Būsimi varžovai žaidžia ilgais perdavimais paremtą futbolą, pavojingai atlieka standartines situacijas. Kaip ir praėjusiais metais „Kruoja“ ilgus perdavimus siunčia Ričardui Beniušiui, o jis priekyje kovoja ir bando „užsikabinti“.“ – teigė A. Brokas.

 

Pakruojo ekipai šis sezonas kol kas nesiklosto labai sėkmingai. Po pirmojo rato „Kruoja“ yra surinkusi 11 taškų ir rikiuojasi tik šeštoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

 

„Pakruojiečiai žaidžia tokį patį futbolą kaip ir praėjusiais metais. Galbūt kitos lygos komandos prisitaiko ir tikisi tokio žaidimo iš „Kruojos“, todėl šiai ekipai kol kas nesiseka iškovoti tiek taškų kiek norėtųsi.“ – pasakojo „Sūduvos“ saugas.