„Sūduva“ įveikė Suvalkų ekipą

„Sūduva“ įveikė Suvalkų ekipą

Marijampolės „Sūduva“ šeštadienį „Hikvision“ arenos manieže per kontrolines rungtynes nugalėjo Suvalkų „Wigry“ komandą 1:0 (1:0).

Rungtynes Marijampolės ekipoje pradėjo Giedrius Zenkevičius, Diogo Coelho, Simas Venckevičius, Augustas Dubickas, Žygimantas Baltrūnas, Ernestas Burdzilauskas, Oleksijus Zbunis, Maksymas Pyrohovas, Aivaras Emsis ir du peržiūroje dalyvaujantys žaidėjai.

Po pirmojo kėlinio į aikštę žengė Tautvydas Burdzilauskas ir Jevgenas Protasovas, o 60 min. – Linas Zingertas, Karolis Skamarakas, Ignas Skamarakas, Dominykas Pudžemys, Deivydas Zubavičius, Adomas Norgėla, Tomas Gumbelevičius ir Kasparas Teresius.

Vienintelis rungtynių įvartis buvo pelnytas jau 2 min., kai po varžovų baudos aikštelėje kilusios sumaišties kamuolį į vartus pasiuntė vienas iš peržiūroje dalyvaujančių žaidėjų.

Kitas kontrolines rungtynes „Sūduva“ žais „Hikvision“ arenos manieže vasario 4 d. 12 val.  su „Garliava“.

Šiuo metu sutartis su „Sūduva“ 2023 metų sezonui turi Vilius Stebrys, G.Zenkevičius, D.Coelho, A.Dubickas, Ž.Baltrūnas, E.Burdzilauskas, T.Burdzilauskas, O.Zbunis, M.Pyrohovas, A.Emsis, L.Zingertas bei Levanas Mačarašvilis.