V. Čeburinas: „Paprastų rungtynių tokiu metu nebūna“

V. Čeburinas: „Paprastų rungtynių tokiu metu nebūna“

Marijampolės „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas po pergalės 1:0 prieš „Kauno Žalgirį“ teigė, kad rungtynės buvo sunkios.

„Kontroliavome padėtį, turėjome iniciatyvą, nes varžovai iš karto pasirinko žaisti antruoju numeriu, labiau rėmėsi kontratakomis. Jiems kartais pavykdavo pereiti vidurio liniją, šį tą sukurti, bet pavojingiausia buvo po standartinių padėčių, kai mus išgelbėjo Ivanas Kardumas, – rungtynes apibendrino V. Čeburinas. – Mes taip pat turėjome progų, kurias reikėjo versti įvarčiais, o įmušėme kontratakos metu. Buvo Sunkios rungtynės, daug kovos, daug dvikovų, tačiau pergalė yra pergalė. Norėtųsi ryškesnės, bet šiuo metu paprastų rungtynių jau nebūna.“

Sekmadienį „Sūduva“ ir „Kauno Žalgiris“ susitiks dar kartą, tik jau laikinojoje sostinėje. Varžovams jau galės padėti rungtynes Marijampolėje praleidęs Linas Pilibatis, tuo metu „Sūduva“ dėl gautų kortelių neteko Povilo Leimono ir Vitalijaus Gajdučiko.

„Keisti dėl įvairių priežasčių tikrai yra ką. Ruošimės, o ten jau viską laikas parodys“, – į detales vis dėlto nenorėjo kol kas gilintis V. Čeburinas.

„Kauno Žalgirio“ treneris Mindaugas Čepas po rungtynių teigė, kad buvo du skirtingi kėliniai – pirmajame „Sūduva“ turėjo daug progų įvarčiams pelnyti, o antrajame marijampoliečiams jau buvo gerokai sunkiau.