„Sūduvai” – varžovo iš Bulgarijos barjeras

„Sūduvai” – varžovo iš Bulgarijos barjeras

Ištraukus burtus, paaiškėjo dar vienas „Sūduvos” varžovas šių metų UEFA Europos lygoje. Juo tapo jau puikiai Lietuvos futbolo gerbėjams pažįstamas klubas iš Bulgarijos – Razgrado „Ludogorec”.

Bulgarijos čempionai visiškai neseniai viešėjo Lietuvoje,  kur UEFA Čempionų lygos atrankoje susitiko su Vilniaus „Žalgiriu”. Dviejų akistatų rezultatus puikiai visi žinome – po pralaimėjimo Vilniuje Bulgarijos klubas atsirevanšavo Razgrade ir žengė į tolimesnį etapą. Vienok sekančio barjero – Izraelio čempionų, „Ludogorec” neperžengė, nors trūko visai nedaug.

„Sūduvos” kapitonas Algis Jankauskas pripažino, kad labiau norėjo ir tikėjosi kitų varžovų, bet dabar teks pabandyti siekti savotiško keršto  už „Žalgirio” nesėkmę.

„Pergalė rungtynėse su „Ludogorec” būtų dvigubai saldesnė”, – neabejojo kapitonas.

Pirmosios „Ludogorec” ir „Sūduvos” rungtynės turėtų vykti rugpjūčio 17 dieną Razgrade, o po savaitės komandos turėtų susitikti Marijampolėje.


Kviečiame visus Marijampolės futbolo gerbėjus palaikyti komandą taip pat gausiai kaip Europos lygoje ir per A lygos rungtynes!

Rugpjūčio 6 d. (sekmadienį) 20 val. „Arvi“ arenoje„Sūduva“ susitiks su Kauno „Stumbru“ ir sieks į savo sąskaitą įsirašyti dar 3 taškus. Kviečiame aistruolius jau dabar įsigyti bilietus, kurie kainuoja vos nuo 1,50 eur!

ĮSIGYKITE BILIETĄ DABAR ||| BILIETAI.LT KASŲ ADRESAI