FK „Sūduva“ pasirašė sutartis su A.Vaskela ir M.Grigaravičiumi

FK „Sūduva“ pasirašė sutartis su A.Vaskela ir M.Grigaravičiumi

 

Marijampolės „Sūduvos“ klubas pasistiprino dviem Lietuvos futbolininkais. Tai saugai Arminas Vaskela bei Mindaugas Grigaravičius.

 

A.Vaskela23 metų Arminas Vaskela karjerą pradėjo Vilniaus „Žalgirio“ komandoje, 2013 – ųjų metų sezone buvo išnuomotas „Šiaulių“ klubui. Praėjusiame sezone futbolininkas „Smscredit.lt A lygoje“ sužaidė 27 rungtynes, per kurias pelnė 7 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

 

A.Vaskela yra atstovavęs Lietuvos U-19, U-21 ir nacionalinei „B“ rinktinei.

 

 

 

 

 

 

 

M.Grigaravicius21 metų Mindaugas Grigaravičius karjerą pradėjo FC „Klaipėda“ komandoje, o 2012 – aisiais išvyko rungtyniauti į Latvijos aukščiausiosios lygos „Jelgava“ komandą.

 

Naujasis „Sūduvos“ krašto saugas yra rungtyniavęs Lietuvos U-19, U-21 rinktinėse.

 

 

 

Klubą papildę futbolininkai prisijungė prie kitų sutartis turinčių FK „Sūduva” žaidėjų:   vartininkai D.Bartkus, D.Lastauskas, J.Popiera; gynėjai D.Isoda, G.Urba, V.Bagdanavičius, P.Daukša, T.Snapkauskas, M.Ugge; saugai Povilas Kiselevskis, Marius Šoblinskas, Karolis Chvedukas, Valentinas Baranovskij, Audrius Brokas, Dovydas Tumosa, Edvinas Puzara, Arminas Vaskela, Mindaugas Grigaravičius; puolėjai Tomas Radzinevičius, Markas Kardokas, Mohamedas Kdouh.

 

IMG_8984 (800x533)Vyriausiasis komandos treneris Darius Gvildys teigė tikintis, kad naujokai į komandą įneš teigiamų vėjų:

 

„Abu futbolininkai jauni, juos kvietėme į komandą žiūrėdami ir į perspektyvą. Tai įdomūs, talentingi vaikinai, kurie laikui bėgant gali sėkmingai atsiskleisti. Pamenu, kaip 18-19 metų A.Vaskela žaidė „Žalgiryje“ ir išsiskyrė savo mąstymu, nestandartiniais sprendimais. Dėl gebėjimo kurti jam esu numatęs vietą „po puolėjais“, kurią pernai užėmė N.Valskis.“

 

„M.Grigaravičius du metus žaidė Latvijoje, nemokėdamas kalbos ir būdamas vieninteliu komandos legionieriumi jis prasimušė į pagrindinę sudėtį. Šis žaidėjas turi labai gerą charakterį, gali žaisti abiejuose kraštuose, todėl jį ir kvietėme į komandą.“

 

„Iš abieju žaidėjų tikiuosi didelio noro ir progreso. Komandoje konkurencija bus nemaža, todėl kiekvienas narys turės išsikovoti savo vietą“,- teigė D.Gvildys.

 

 

 

fcsiauliai.lt ir lff.lt nuotraukos.