„Sūduva” patyrė skaudų pralaimėjimą

„Sūduva” patyrė skaudų pralaimėjimą

Marijampolės „Arvi” futbolo arena

Rungtynių teisėjas – Sergėjus Slyva

Marijampolės „Sūduva” – VMFD „Žalgiris”

11′ [ 0 – 1 ] Pavelas Komolovas

42′ [ 0 – 2 ] Mantas Kuklys

56′ [ 0 – 3 ] Jakub Wilk

60′ [ 0 – 4 ] Jakub Wilk

83′ [ 0 – 5 ] Kamil Bilinski

 

„Sūduva”: P.Davidovs, G.Urba, M.Ugge, P.Daukša, P.Leimonas, P.Kiselevskis ( 46′ A.Brokas ), V.Baranovskij, P.Bašič, N.Valskis, R.Ledesma ( 69′ T.Lekeckas ), M.Kdouh ( 78′ A.Breivė )

„Žalgiris”: A.Vitkauskas, A.Jankauskas, E.Vaitkūnas, L.Perič, A.Švrljuga, A.Žulpa, M.Kuklys, J.Wilk ( 78′ P.Janušauskas ), R.Leliūga, P.Komolov ( 62′ R.Radavičius ), K.Bilinski.

 

Prieš šias rungtynes „Sūduva” atliko nulinį keitimą – vietoje kojos traumą patyrusio Nerijaus Radžiaus rungtynes nuo pradžių pradėjo saugas Povilas Kiselevskis. Išsigydę traumas į startinę Marijampolės komandos sudėtį sugrįžo Paulius Daukša ir Valentinas Baranovskis.

 

11 runngtynių minutę „Sūduva” nesėkmingai sužaidė gynyboje ir leido žalgiriečiams išsiveržti į priekį.  Pavelui Davidovui nepavyko pagauti „Žalgirio” perdavimo iš krašto ir kamuolys nukrito tiesiai Pavelui Komolovui po kojomis. Svečių futbolininkas nedvejojo ir užtikrintai pasiuntė kamuolį į tinklą.

 

39 mačo minutę P.Komolovas vos nepasinaudojo dar viena „Sūduvos” futbolininkų klaida. P.Kiselevskis prarado kamuolį baudos aikštelės prieigose, o jį perėmęs P.Komolovas įsiveržė į baudos aikštelę, smūgiavo į vartus, bet jam pritrūko tikslumo.

 

Savo proga vilniečiai išnaudojo po kelių minučių. Mantas Kuklys meistriškai realizavo baudos smūgį iš 18 metrų ir padvigubino savo komandos pranašumą.

 

Trečiasis įvartis į Marijampolės komandos vartus krito antrojo kėlinio pradžioje. Šįkart Jakubas Wilkas puikiai atliko tolimą baudos smūgį ir dar kartą „nuginklavo” P.Davidovą. Po keleto minučių tas pats J.Wilkas pelnė ketvirtąjį „Žalgirio” įvartį. Legionierius iš Lenkijos  gavo perdavimą iš krašto ir smūgiu galva pasiuntė kamuolį į vartus.

 

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti kiek mažiau nei 10 minučių į „Sūduvos” vartus buvo įmuštas ir penktasis įvartis. Tai technišku smūgiu padarė rezultatyviausias „Žalgirio” futbolininkas Kamilis Bilinskis.

 

[print_gllr id=1699]