Du įvarčius pelnęs T. Radzinevičius: „Svarbiausia – komandos pergalė“

Du įvarčius pelnęs T. Radzinevičius: „Svarbiausia – komandos pergalė“

radze

 

Marijampolės “Sūduva” pirmojo turo “Smscredit.lt A lygos” rungtynėse palaužė Pakruojo “Kruojos” futbolininkus rezultatu 3:1. Du įvarčius pelnė komandos kapitonas Tomas Radzinevičius.

 

Puolėjas po rungtynių džiaugėsi, jog A lygos čempionatas komandai prasidėjo sėkmingai.

“Rungtynės buvo sėkmingos, pavyko iškovoti pergalę, o tai yra svarbiausia. Praėjusį sezoną nepavyko nei karto įveikti “Kruojos”, smagu, kad šią seriją šiandien nutraukėme. Pirmos rungtynės, galbūt truputį jaudinomės, todėl rungtynių pradžia buvo kiek nervinga.”

 

T. Radzinevičius pasakojo, jog komandai pavyko įgyvendinti rungtynių planą ir demonstruoti savo žaidimą.

“Žinojome, kad “Kruoja” nepuls mūsų spausti, tačiau kelis kartus suklydome gynyboje, gerai, jog varžovai nepasinaudojo klaidomis. Mes žaidėme taip, kaip treneris ruošė, demonstravome savo žaidimą ir tai atnešė pirmuosius tris taškus.”

 

Komandos kapitonas antrojo kėlinio pradžioje pelnė du įvačius galva. Abu perdavimus puolėjui nuo kampinio atžymos atliko Vaidotas Šilėnas.

“Po pirmo kėlinio rūbinėje sakėme, jog reikia žaisti tokiu pat tempu, išlaikyti savo žaidimą. Abiejų įvarčių situacijose labai gerai kampinius pakėlė Vaidotas Šilėnas, perdavimai skriejo ten, kur mes atidirbinėjome per treniruotes. Man beliko kyštelti galvą.”