Išsamiau

Ludogorets

2

Sūduva

0
Europos lyga 2017-08-17 @ 21.30 Razgrado „Ludogorec arena"

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai sužaidė pirmąsias UEFA Europos lygos atrankos atkrentamojo etapo rungtynes Bulgarijoje su šios šalies čempionais Razgrado „Ludogorec“ futbolininkais. Mačas baigėsi šeimininkų pergale rezultatu 2:0.

Razgrado „Ludogorec“ – Marijampolės „Sūduva“ 2:0 (0:0)

Įvarčiai: C. Moti (61), V. Misidjanas (76).

Įspėjimai: M. Činikas (5), R. ABu Bakras (41), R. Vėževičius (42) / C. Moti (41).

„Sūduva“: Ivanas Kardumas; Marius Činikas, Radanfah Abu Bakras, Algis Jankauskas, Samiras Kerla, Vaidas Slavickas; Povilas Leimonas, Karolis Chvedukas (54; Ernestas Veliulis), Paulius Janušauskas (68; Jeremy Manzorro), Ovidijus Verbickas; Robertas Vėževičius (80; Deividas Šešplaukis).

„Ludogorec“: Renanas Dos Santosas; Cicinho, Cosminas Moti, Igoris Plastunas, Natanaelis; Lucasas Sasha, Anicetas Abelis, Svetoslavas Dyakovas; Wandersonas (90+3; Gustavo Campanharo), Virgilas Misidjanas (78; Jody Lukoki), Claudiu Kešeru (88; Joao Paulo).

Rungtynių eiga:

– 5 min. Rungtynių pradžioje, kaip ir galima buvo tikėtis, kamuolį kontroliuoja šeimininkai, bet sukurti nieko pavojingo nesugeba. Tuo metu „Sūduva“ dešiniajame krašte grąžina kamuolį iš užribio, M. Činikas meta jį į baudos aikštelę, bet įtampa taip pat nekyla. Netrukus, stabdydamas greitą ataką, M. Činikas užsidirba geltonąją kortelę.

– 8 min. po kampinio pavojingai į „Sūduvos“ vartus smūgiuoja Anicetas Abelis, nuo įvarčio komandą šuolyje gelbsti Ivanas Kardumas.

– 17 min. Virgilas Misidjanas pabando laimę smūgiu iš toli, I. Kardumas be didesnio vargo nukreipia kamuolį virš skersinio.

– 19 min. komandos draugo pavyzdžiu seka gynėjas Natanaelis, bet jo pažeme smūgiuotas kamuolys skrieja šalia vartų.

– 21 min. Robertas Vėževičius uždirba komandai teisę atlikti baudos smūgį iš kairiojo krašto, bet varžovai laimi pirmąją oro dvikovą ir išmuša kamuolį tolyn nuo vartų.

– 26 min. „Sūduva“ pakartoja epizodą iš rungtynių su „Sion“. M. Činikas meta kamuolį iš užribio, Radanfah Abubakras kovoja ore, o kamuolys atšoka tiesiai laisvam Pauliui Janušauskui. Deja, šį kartą mūsų saugo spirtas kamuolys skrieja virš vartų.

– 27 min. atsakomoji „Ludogorec“ ataka – nemaloni. A. Anicetas galva baudos aikštelėje pasiekia iš krašto perduotą kamuolį, tačiau nepataiko į vartus.

– 32 min. Razgrado komanda įdomiai įžaidžia kampinį. Kamuolys nuo gairelės siunčiamas prie baudos aikštelės tolimojo kampo laukiančiam Natanaeliui, tačiau šis nesmūgiuoja iš karto, taisosi kamuolį ir vėliau šauna gerokai virš vartų.

– 37 min. varžovų kairiojo krašto gynėjas Natanaelis siunčia kamuolį į baudos aikštelę įbėgančiam dešiniojo krašto gynėjui Cicinho, bet šis slysdamas iš labai dėkingos padėties nepataiko į vartus.

– 40 min. aikštėje kyla susistumdymas. Iš pradžių R. Abu Bakras užtrunka baudos aikštelėje aiškindamas santykius su Cosminu Moti, o po to varžovai neišmuša kamuolio iš aišktės, nors ant vejos guli Povilas Leimonas. Dėl to ir užverda aistros. Teisėjas netrukus geltonosiomis kortelėmis „apdovanoja“ ir R. Abu Bakrą, ir C. Moti.

– 42 min. R. Vėževičius čiuoždamas siekia kamuolio, bet kliudo ir varžovą. Puolėjo pozicijoje šiandien rungtyniaujantis mūsų saugas taip pat išvysta prieš save kortelę.

– 45 min. Per likusias kėlinio minutes aikštėje vėl netrūko karštų taškų, tačiau pavojus nekilo nė prie vienų vartų. Pertrauka.

– Prasidėjo antrasis kėlinys.

– 46 min. P. Janušauskas kairiajame krašte uždirba baudos smūgį, pats siunčia kamuolį į baudos aikštelę ir labai mažai trūksta, kad R. Abu Bakras pasiektų kamuolį bei atliktų smūgį į vartus.

– 48 min. situacija kartojasi, tik dabar pražangą uždirba ir smūgį atlieka Vaidas Slavickas.  Deja, baudos aikštelėje nė vienas marijampolietis kamuolio vėl nepasiekia.

– 53 min. šeimininkai susikuria dvi progas, tačiau jomis nepasinaudoja. Iš pradžių A. Abelis nepataiko į vartus, o po to Claudiu Kešeru smūgį blokuoja A. Jankauskas

– 54 min. Ernestas Veliulis keičia Karolį Chveduką.

– 55 min. Po dar vieno užribio iš toli smūgiuoja Ovidijus Verbickas, tačiau nepataiko į vartus.

– 56 min. Po pavojingo perdavimo Wanderonas iš arti pataiko į skersinį. Jei ir būtų pataikęs į vartus, įvartis nesiskaitytų, nes fiksuojama nuošalė.

– 61 min. „Sūduvos“ gynėjai suklysta poziciškai ir laisvas paliktas C. Moti po Cicinho perdavimo galva pelno įvartį – 1:0.

– 68 min. P. Janušauską keičia Jeremy Manzorro.

– 71 min. varžovai vėl įdomiai naudojasi standartine situacija, tačiau galimybę smūgiuoti gavusiam žaidėjui smūgis nepavyksta ir I. Kardumas lengvai gaudo kamuolį. Netrukus šeimininkai uždirba teisę atlikti baudos smūgį beveik nuo baudos aikštelės linijos, tačiau siunčia kamuolį aukštai virš vartų.

– 76 min. kyla didelė sumaištis „Sūduvos“ baudos aikštelėje. Du kartus komandą nuo įvarčio vėl gelbsti I. Kardumas, bet trečiojo smūgio jau negali atremti ir jis. V. Misidjanas siunčia kamuolį į tolimą devyniukę – 2:0.

– 78 min. V. Misidjanas iš karto palieka aikštę, jį keičia Jody Lukoki.

– 80 min. trečiasis mūsų keitimas – R. Vežėvičių keičia Deividas Šešplaukis

– 82 min. J. Lukoki už pražangą prieš R. Abu Bakrą baudžiamas geltonąja kortele.

– 88 min Razgrado komandoje Joao Paulo keičia puolėją C. Kešeru.

– 89 min. po šeimininkų žaidėjas baudos aikštelėje perima kamuolį ir technišku smūgiu pataiko į skersinį.

-90 min. Prie pagrindinio rungtynių laiko pridedamos mažiausiai 4 minutės.

– 90+2 min. J. Paulo taip pat gauna progą smūgiuoti, bet nepataiko į vartus.

– 90+3 min. Šeimininkų komandoje Gustavo Campanharo keičia Wandersoną.

– Rungtynės baigėsi šeimininkų pergale rezultatu 2:0.

Ludogorets 2 - 0 Sūduva

  • Ketvirtadienis 17 rugpjūčio 2017 @ 21.30
  • Europos lyga 
  • Razgrado „Ludogorec arena"
  • Referee: Sebastien Delferiere /Belgija/
Įvarčiai REZ.P.
12 7 Ernestas Veliulis Karolis Chvedukas
13 8 Marjan Altiparmakovski
14 14 Jeremy Manzorro Paulius Janušauskas
15 15 Aleksandar Živanovič
16 18 Deividas Šešplaukis Robertas Vėževičius
17 28 Martynas Matuzas
18 98 Domantas Antanavičius
2
Sužaista
0
Laimėta
1
Lygiosios
1
Pralaimėta

Praėjusios rungtynės

24 Rgp 17 20.30 Europos lyga Sūduva v Ludogorets 0 - 0
17 Rgp 17 21.30 Europos lyga Ludogorets v Sūduva 2 - 0

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/fksuduva/domains/fksuduva.lt/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 918