Išsamiau

Sūduva

2

Utenis

0
TOPsport A lyga 2017-09-28 @ 18.00 Marijampolės futbolo arena

Trečiąją vietą A lygoje užimanti Marijampolės „Sūduva“ nemažina apsukų, iškovodama ketvirtą pergalę iš eilės. Puikią formą demonstruojanti Suvalkijos komanda namuose be didesnių sunkumų 2:0 (1:0) įveikė Utenos „Utenį“.

Skylių varžovų gynyboje aikštės šeimininkai ieškojo pusvalandį, vėliau progos ėmė piltis viena po kitos. Pirmasis už galvos griebėsi Karolis Chvedukas, kai greitos atakos metu jo smūgį sugebėjo atremti Lukas Paukštė.

Netrukus tuo, kad nepataikė į vartus, patikėti negalėjo Vaidas Slavickas. Dar vieno greito išpuolio metu jį baudos aikštelėje surado Ernestas Veliulis, bet visiškais laisvas  gynėjas pasiuntė kamuolį aukštai virš vartų.

Puolėjų įgūdžių pritrūko ir kitam „Sūduvos“ krašto gynėjui. Andro Švrljuga po perdavimo iš gilumos atsidūrė prieš vartus, tačiau ir jam pergudrauti L.Paukštės nepavyko. Puikiai žaidęs „Utenio“ vartininkas kampinio metu sugebėjo nuimti kamuolį nuo Povilo Leimono galvos, o vėliau sugauti V.Slavicko baudos smūgį.

Vis tik jis neturėjo galimybių išgelbėti savo komandos 42-ą minutę, kai, grąžinus kamuolį iš užribio, Radanfah Abu Bakras galva numetė kamuolį link vartų, kur po Karolio Laukžemio dvikovos nuo puolėjo nugaros kamuolys atiteko E.Veliului, pelniusiam pirmąjį įvartį.

Prieš pat pertrauką L.Paukštė pademonstravo šuolio galimybes, ištraukdamas Jeremy Manzorro baudos smūgiu į vartų kampą pasiųstą kamuolį.

Tik sužaidus valandą pirmą realią galimybę įmušti sukūrė „Utenis“, kurio žaidėjai perėmė kamuolį prie varžovų baudos aikštelės po neatsargaus J.Manzorro perdavimo, bet suklaidinusiam gynėją Guillermo Smitarello pasižymėti neleido smūgį atrėmęs Ivanas Kardumas.

Antrojo kėlinio viduryje vietoje įvarčio autoriaus E.Veliulio aikštėje pasirodęs Marjanas Altiparmakovskis iš karto padvigubino persvarą. Po tolimo J.Manzorro perdavimo prieš vartus atsidūręs puolėjas mušė tiksliai.

Artėjant rungtynių pabaigai, svečius dar sykį lydėjo sėkmė. Kumščiais atmušdamas perdavimą L.Paukštė pataikė į J.Manzorro, nuo kurio kamuolys atsimušė į gulintį vartininką, prie jo suskubusiam Robertui Vėževičiui įmušti taip pat nepavyko, pataikytą į jau spėjusio atsikelti L.Paukštės koją.

Besimėgavę žaidimu „Sūduvos“ futbolininkai nevengė pamaloninti žiūrovų gražiais technikos elementais. Puikiu veiksmu suklaidinęs varžovą ir išlaikęs kamuolį, J.Manzorro sulaukė ir ovacijų.

Sušvelninti rezultatą ir nubausti suvalkiečius už pernelyg didelį atsipalaidavimą „Utenis“ galėjo paskutinę mačo minutę, bet po perdavimo iš krašto visiškai laisvas prieš vartus atsidūręs Ali Radjelis Cheikhas galva mušė virš vartų.

Sūduva 2 - 0 Utenis

  • Ketvirtadienis 28 rugsėjo 2017 @ 18.00
  • TOPsport A lyga 
  • Marijampolės futbolo arena
  • Attendance: 500
  • Referee: Vijūnas Vasiliauskas
Įvarčiai REZ.P.
12 2 Marius Činikas
13 8 Marjan Altiparmakovski Ernestas Veliulis 1
14 16 Paulius Janušauskas
15 20 Choco
16 22 Ovidijus Verbickas Karolis Chvedukas
17 28 Martynas Matuzas
18 32 Robertas Vėževičius Karolis Laukžemis
5
Sužaista
4
Laimėta
0
Lygiosios
1
Pralaimėta

Praėjusios rungtynės

25 Spa 17 14.00 TOPsport A lyga Utenis v Sūduva 1 - 2
28 Rgs 17 18.00 TOPsport A lyga Sūduva v Utenis 2 - 0
23 Lie 17 18.00 TOPsport A lyga Utenis v Sūduva 1 - 0
11 Geg 17 18.00 TOPsport A lyga Sūduva v Utenis 2 - 1
09 Bal 17 13.00 TOPsport A lyga Utenis v Sūduva 2 - 4

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/fksuduva/domains/fksuduva.lt/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 918