Išsamiau

Sūduva

2

Jelgava

0
Kontrolinės 2017-06-10 @ 13.30 Šiaulių stadionas

51‘ [1:0] R.Vėževičius

57‘ [2:0] K.Laukžemis

„Sūduva“: I.Kardumas (55‘M.Matuzas), M.Činikas, D.Isoda, A.Jankauskas, A.Švrljuga, P.Leimonas (80‘G.Matulevičius), D.Šešplaukis (70‘S.Amirzianas), R.Vėževičius (62‘E.Veliulis), P.Janušauskas (65‘D.Antanavičius), M.Altiparmakovskis (46‘K.Laukžemis), D.Galkevičius (76‘M.Kardokas).

Rungtynės prasidėjo „Sūduvos“ spaudimu ir atakomis. Žaidimas iš karto persikėlė į Jelgavos klubo aikštės pusę, tačiau pirmieji marijampoliečių antpuoliai buvo atmušti. Netrukus ir latviai atsakė dviem gan pavojingomis atakomis.

Po truputį latviai apsiprato su „Sūduvos“ žaidimo stiliumi ir Marijampolės futbolinikai turėjo daugiau dėmesio skirti savo vartų gynybai. Pagausėjo kietų susidūrimų, komandos apsikeitė geltonomis kortelėmis. Marijampoliečių atakos dažniausiai vystydavosi kairiuoju aikštės kraštu, kur aktyviai žaidė Robertas Vėževičius. Po vieno jo reidų baudos aikštelėje susidūręs su varžovų gynėju krenta D.Šešplaukis – teisėjas šiame epizode pražangos neįžvelgė.

Karštokas oras, ko gero, turi įtakos žaidimo tempui,- jis nėra aukštas ir ypatingai pavojingų progų nei viena, nei kita komanda nesukuria. Keletą kartų „Jelgavos“ žaidėjai bando laimę smūgiuodami iš toliau – be rezultatų.

Kėlinio pabaigoje puikią progą sukuria  „Sūduvos“ futbolininkai, bet iššokęs prieš varžovų vartininką M.Altiparmakovskis jo įveikti neįstengė.

Pirmasis kėlinys baigiasi  be įvarčių – 0:0.

Antrą kėlinį mūsiškiai pradeda dar aktyviau. Ataka seka ataką ir greitai mušame pirmą rungtynių įvartį. Po baudos smūgio puikiai baudos aikštelėje sukovoja Robertas Vėževičius ir gražiu smūgiu galva siunčia kamuolį į vartus – 1:0.

Įmušę įvartį marijampoliečiai neatsipalaiduoja ir toliau turi iniciatyvą. Po K.Laukžemio smūgio svečius gelbsti vartininkas, neblogoje pozicijoje kitos atakos metu atsiduria D.Galkevičius, jo smūgiui pritrūksta tikslumo. Netrukus greita ataka baigiasi dar vienu gražiu įvarčiu – D.Šešplaukis laiku perduoda kamuolį Karoliui Laukžemiui ir pastarasis nepalieka jokių vilčių „Jelgavos“ vartų sargui – 2:0!

Žaidimas antrame kėlinyje tapo greitesnis ir aktyvesnis. Įmušę du įvarčius mariijampoliečiai ir toliau stengėsi valdyti kamuolį, aktyviai atakuoti. Savo ruožtu, kelis kartus rimtai „Sūduvos“ vartams pagrasino ir „Jelgava“.

„Sūduvos“ gretose neblogą progą padidinti rezultatą turėjo po keitimo aikštėje pasirodęs M.Kardokas, bet tam sutrukdė varžovų  vartininkas.

Nepaisant tolimesnių komandų pastangų, rungtynės taip ir baigėsi – 2:0 „Sūduvos” naudai.

Naglis Miknevičius

Save

Sūduva 2 - 0 Jelgava

  • Šeštadienis 10 birželio 2017 @ 13.30
  • Kontrolinės 
  • Šiaulių stadionas
  • Attendance: 50
  • Referee: Manfredas Lukjančukas
3
Sužaista
2
Laimėta
1
Lygiosios
0
Pralaimėta

Praėjusios rungtynės

24 Vas 24 14.00 Kontrolinės Sūduva v Jelgava 3 - 0
10 Bir 17 13.30 Kontrolinės Sūduva v Jelgava 2 - 0
14 Vas 17 13.00 Kontrolinės Sūduva v Jelgava 1 - 1

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/fksuduva/domains/fksuduva.lt/public_html/wp-content/themes/victory/functions.php on line 918