Antrosiose draugiškose rungtynėse – nulinės lygiosios

Antrosiose draugiškose rungtynėse – nulinės lygiosios

Marijampolės „Sūduva“ šeštadienį žaidė antrąsias draugiškas rungtynes. Šį kartą marijampoliečiai rungtyniavo prieš kaimyninės Lenkijos atstovus – Suvalkų „Wigry“.

 

Aleksandar Veselinovič auklėtiniai rungtynes pradėjo ramiai, dažniau kontroliavo kamuolį stengdamiesi suregzti pavojingas pozicines atakas. 7 minutę „Sūduvos“ saugas Karolis Chvedukas perėmė kamuolį, įsiveržė į baudos aikštelę ir stipriai smūgiavo, tačiau svečius nuo įvarčio išgelbėjo vartininkas.

 

18 rungtynių minutę pavojinga ataka atsakė varžovai. Greitos atakos metu Suvalkų komandos saugas prasivežė dešiniuoju kraštu ir atliko perdavimą į baudos aikštelę. Vienas iš „Wigry“ žaidėjų smūgiavo galva, o kamuolys po šio smūgio atsimušė į „Sūduvos“ vartų virpstą, tačiau į vartus neįskriejo.

 

26 minutę Tomas Radzinevičius kairiame atakos krašte suklaidino gynėją ir perdavė kamuolį į baudos aikštelę. „Wigry“ gynėjas sužaidė neužtikrintai ir praleido kamuolį už jo stovėjusiam „sūduviečiui“, tačiau šio smūgis skriejo virš vartų.

 

Pirmam kėliniui artėjant link pabaigos Vilmantas Bagdanavičius iš dešinio krašto perdavė kamuolį Arminui Vaskelai, kuris laukė ties baudos aikštelės prieigomis. A. Vaskelos smūgiuotą kamuolį sugavo „Wigry“ vartininkas.

 

Po pirmo kėlinio rezultatas buvo lygus – 0:0.

 

Antrojo kėlinio pradžioje gerą progą pasižymėti turėjo Karolis Chvedukas. Arminas Vaskela atliko puikų perdavimą, po kurio K. Chvedukas iš baudos aikštelės krašto smūgiavo greta virpsto.

 

Po maždaug dešimties minučių Mariaus Šoblinskas atliko tolimą perdavimą Tomui Radzinevičiui, kuris išbėgo vienas prieš vartininką, bet varžovų vartų sargas sužaidė patikimai ir „Sūduvos“ puolėjo smūgį atrėmė.

 

66 minutę Miloš Kovačevič aikštės viduryje perėmė kamuolį ir perdavė Tomui Radzinevičiui. „Sūduvos“ puolėjas atsidūrė vienas prieš vartininką, tačiau iš šį kartą „Wigry“ vartų sargas sužaidė užtikrintai ir kamuolį atmušė.

 

83 minutę Armino Vaskelos perdavimą perėmė „Wigry“ puolėjas ir įsiveržęs į baudos aikštelę smūgiavo į apatinį vartų kampą, tačiau „Sūduvos“ vartus gynęs Kornelijus Timofejevas kojomis smūgį atrėmė.

 

Rungtynės tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Suvalkų „Wigry“ baigėsi be įvarčių, nors abi komandos turėjo progų pasižymėti.

 

Runtynių video santrauką galite rasti FK „Sūduva” Youtube paskyroje.