Aštuoniolikmečiai pelnė 5 įvarčius ir įveikė bendraamžius iš Gargždų

Aštuoniolikmečiai pelnė 5 įvarčius ir įveikė bendraamžius iš Gargždų

Marijampolės „Arvi” futbolo arenos treniruočių aikštynas

Rungtynių  teisėjas – Artūras Šnekutis

Marijampolės „Sūduva” U-18   5  –  1   Gargždų „Banga” U-18

16′ [ 1 – 0 ] Simonas Rekašius

21′ [ 1 – 1 ] Dovydas Pačkauskas

30′ [ 2 – 1 ] Edvinas Puzara

38′ [ 3 – 1 ] Domantas Antanavičius

67′ [ 4 – 1 ] Edvinas Puzara

90′ [ 5 – 1 ] Domantas Antanavičius

 

„Sūduva” U-18:  R.Mikalainis, A.Černius ( 77′ T.Valiulis ), T.Klimavičius, E.Ulevičius, S.Rekašius ( 87′ A.Mktchyan ), D.Antanavičius, I.Mekhrabov, L.Lietuvininkas ( 37′ E.Cikanavičius ), E.Puzara ( 74′ E.Norkevičus ), E.Dubickas, M.Kardokas ( 69′ M.Kiškėnas; 82′ K.Žukauskas )

 

Marijampolės „Sūduvos” jaunieji futbolininkai nuo pirmųjų susitikimo minučių pradėjo įrodinėti savo pranašumą kurdami progas prie svečių vartų. Deja, progos toli gražu  ne visuomet buvo išnaudojamos.

 

Pirmasis rungtynių įvartis buvo pelnytas po puikaus krašto gynėjo pozicijoje šiandieną žaidusio Simono Rekašiaus smūgio iš toli. Tiesa, į priekį išsiveržę marijampoliečiai tuo ilgai džiaugtis negalėjo – po penkių minučių rezultatą išlygino „Sūduvos” gynėjų neužtikrintu žaidimu pasinaudojęs Dovydas Pačkauskas.

 

Tačiau po šio epizodo aikštėje ir toliau savo pranašumą irodinėjo marijampoliečiai. 30 minutę Tadas Klimavičius atliko baudos smūgį, kurio svečių vartininkas sugauti nesugebėjo, o atmuštą kamuolį į vartus nukreipė Edvinas Puzara.

 

Pirmajame kėlinyje „Sūduva” pelnė  ir trečiajį įvartį. Tai padarė gražų tolimą smūgį atlikęs saugas Domatas Antanavičius, kuris pirmasis suskubo prie iš baudos aikštelės išmušto kamuolio ir technišku smūgiu padidino savo komandos persvarą.

 

Po pertraukos marijampoliečiai pelnė dar du įvarčius ir iškovojo užtikrintą pergalę. Šiuo metu „Sūduvos” aštuoniolikmečiai su 30 taškų užtikrintai pirmauja čempionate, tačiau artimiausi jų persekiotojai „Šiauliai” ( 18 taškų ) yra sužaidę penkiomis rungtynėmis mažiau, taigi pagal prarastus taškus marijampoliečiai yra antroje vietoje.