Būsimas varžovas: „Klaipėdos Granitas”

Būsimas varžovas: „Klaipėdos Granitas”

klaipedos granitasMarijampolės „Sūduva“ savo nelaimėtų rungtynių seriją bandys nutraukti Klaipėdoje. Šį trečiadienį marijampoliečiai išmėgins jėgas su „Klaipėdos Granito“ ekipa.

 

Šios rungtynės abiems klubams bus paskutinės trečiąjame „Smscredit.lt“ A lygos rate. Abiems klubams trečiasis ratas nebuvo sėkmingas. „Sūduva“ per 8 sužaistas rungtynes laimėjo tik du kartus, penkis kart sužaidė lygiosiomis ir patyrė vieną pralaimėjimą. Tokie rezultatai apsunkino marijampoliečių galimybes kovoti dėl prizinių vietų. „Klaipėdos Granito“ futbolininkams trečiasis ratas iki šiol taip pat klostėsi nesėkmingai. Klaipėdiečiai trečiame rate sužaidė 8 rungtynes iš kurių dvi laimėjo, kartą sužaidė lygiosiomis ir penkis kartus patyrė pralaimėjimus.

 

Praėjusiame ture „Sūduva“ namuose nesugebėjo įveikti paskutinėje vietoje esančios Alytaus „Dainavos“ ekipos. Rungtynėse įvarčių nebuvo įmušta ir jos pasibaigė 0:0. Klaipėdiečiai Vilniuje susitiko su čempionato lyderiais Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkais. „Klaipėdos Granito“ klubui pasipriešinti galingai žaidusiam „Žalgiriui“ nepavyko, uostamiesčio futbolininkai pralaimėjo rezultatu 4:0.

 

„Sūduva“ ir „Klaipėdos Granitas“ šiame A lygos čempionate susitiko jau du kartus. Tiek Marijampolėje, tiek Klaipėdoje „Sūduvos“ futbolininkams pavyko iškovoti pergales. Pirmojo rato susitikimas Klaipėdoje baigėsi „sūduviečių“ pergale rezultatu 2:0, o antrojo rato rungtynėse Marijampolėje pergalė buvo iškovota dar didesniu rezultatu – 5:1.

 

Pavojingiausias žaidėjas šiame sezone klaipėdiečių gretose yra krašto saugas Ernestas Veliulis. Šis žaidėjas įvarčiais savo varžovus šiame sezone jau yra nubaudęs penkis kartus. E. Veliulis taip pat yra atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus. „Klaipėdos Granito“ gretose ketvirtadienį aikštėje nepasirodys saugas Edgaras Baranauskas, kuris rungtynėse prieš „Žalgirį“ užsidirbo šeštą geltoną kortelę šiame sezone ir bus priverstas praleisti rungtynes prieš „Sūduvą“.

 

Rungtynės tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir „Klaipėdos Granito“ vyks šį trečiadienį, 17 valandą, Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro stadione.

Tiesioginę rungtynių transliaciją, kaip visada, galėsite sekti portaluose futbolo.tv ir alyga.lt.