U-18 elitinėje lygoje – dramatiška pergalė po 11 metrų baudinių

U-18 elitinėje lygoje – dramatiška pergalė po 11 metrų baudinių

Klaipėdos dirbtinės dangos stadionas

Rungtynių teisėjas – Martynas Laučka

Klaipėdos FM – FK „Granitas”  U-18  3 – 3   Marijampolės „Sūduva” U-18

[ 1 – 0 ]

[ 1 – 1 ] Edgaras Dubickas

[ 2 – 1 ]

[ 2 – 2 ] Edgaras Dubickas ( 11m. )

[ 2 – 3 ] Mangirdas Radzevičius

[ 3 – 3 ]

 

 

„Sūduva” U-18:  R.Mikalainis, E.Puzara, A.Černius, S.Rekašius, E.Ulevičius, M.Radzevičius, D.Antanavičius, T.Klimavičius, K.Žukauskas, M.Kardokas, E.Dubickas.

 

Rungtynes „Sūduvos” jaunimas pradėjo aktyviu ir kovingu žaidimu, tačiau net du kartus šiame susitikime buvo priversti vytis kiek vyresnius varžovus.

 

Pirmą marijampoliečių įvartį labai tiksliu smūgiu iš 18 metrų pelnė Edgaras Dubickas. Jis rezultatą lygino ir antrą kartą – realizavo Edvino Puzaros uždirbtą 11 metrų baudinį.

 

Po Mangirdo Radzevičiaus įvarčio „Sūduvos” jaunimas turėjo galimybę iškovoti pergalę per pagrindinį laiką, bet jau per teisėjo pridėtą laiką už žaidimą ranka rungtynių teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į marijampoliečių vartus, po kurio varžovai išlygino rezultatą.

 

Pagal Elitinės U-18 lygos nuostatus, rungtynėms pasibaigus lygiosiomis, nugalėtojas sprendžiamas 11 metrų baudinių serijoje. Ją laimėjusi komanda į savo sąskaitą įsirašo 2 taškus, o pralaimėjusi – 1 .

 

11 metrų baudinių serijos metu atėjo metas žydėti „Sūduvos” vartininkui Remigijui Mikalainiui, kuris atmušė visus tris varžovų smūgius, o tiksliai nuo 11 metrų žymos smūgiavę Edgaras Dubickas, Markas Kardokas ir Imranas Mekhrabovas lėmė savo ekipos pergalę po 11 metrų baudinių serijos.

 

Elitinės lygos čempionate sužaidus tris turus, „Sūduvos” U-18 komanda su 8 taškais yra tarp čempionato lyderių.