Dubleriai nusileido „Kruojos-2” ekipai

Dubleriai nusileido „Kruojos-2” ekipai

 

Marijampolės „Arvi” futbolo aikštynas

Teisėjas – Vytenis Kazlauskas

FK „Sūduva-2” 2-3 FK „Kruoja-2”

53′ [0-1] A. Bagočius

54′ [0-2] T. Bobb

75′ [1-2] M. Kardokas

76′ [2-2] G. Russo

83′ [2-3] T. Bobb

 

 

Startinės komandų sudėtys:

 

„Sūduva-2”: J. Popiera, D. Isoda, M. Kovačevič, V. Bagdanavičius, E. Puzara, E. Dubickas (55′ I. Mekhrabov), R. Barzdukas, E. Ulevičius (46′ M. Radzevičius), M. Kardokas, S. Rekašius (68′ D. Antanavičius), G. Russo (88′ T. Valiulis).

 

„Kruoja-2”: T. Simaitis (62′ N. Filatov), M. Mahran Shehata, M. Ploskonos, A. Arlauskas, A. Bagočius, T. Bobb, D. Kriukas (87′ E. Šiukšta), S. Olberkis, A. Mikaitis, D. Strockis, A. Skroblas.

 

Pirmąjį kėlinį jaunieji “Sūduvos” dubleriai nieko nelaukę pradėjo varžovų vartų apgultimi. Jau pirmąją rungtynių minutę gerą progą įmušti turėjo Edgaras Dubickas, bet kamuolį nuo vartų linijos išmušė “Kruojos-2″ gynėjas.

 

Po kelių minučių buvo keliamas kampinis prie “Kruojos” vartų. Pirmas prie kamuolio suskubo “Sūduva-2″ gynėjas Miloš Kovačevič, tačiau jo iš oro smūgiuotas kamuolys skriejo greta virpsto.

 

9 rungtynių minutę techniškai apžaidęs varžovų gynėją pavojingai smūgiavo puolėjas Markas Kardokas, bet jo smūgį atmušė vartininkas.

 

Pirmą pavojingą momentą prie “Sūduvos-2″ vartų Pakruojo futbolininkai sukūrė 25 minutę. Iš toli pavojingai smūgiavo T. Bobb, tačiau šio smūgiuotas kamuolys skriejo šalia vartų.

 

36 minutę dar vienu tolimu smūgiu į priekį išsiveržti galėjo “Kruojos” dubleriai, bet tolimą smūgį atrėmė “Sūduvos-2″ vartininkas J. Popiera.

 

Pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių, nors abi komandos turėjo po keletą progų išsiveržti į priekį.

 

53 minutę krito įvartis į “Sūduvos-2″ vartus. Po perdavimo iš krašto tiksliai į vartų kampą smūgiavo Aivaras Bagočius ir išvedė “Kruojos” dublerius į prie į priekį. O jau po minutės rezultatą padvigubino techniškai smūgiavęs Treyon Bobb.

 

59 minutę rezultatą sušvelninti galėjo Giorgio Russo, kurio smūgis iš baudos aikštelės krašto kliudė vartų virpstą, tačiau į vartus neįskriejo.

 

Dar kartą pavojingai vartų link smūgiavo Giorgio Russo, tačiau jo stiprų smūgį “Kruojos-2″ gynėjas nukreipė už galinės linijos.

 

74 minutę Mangirdas Radzevičius baudos aikštelės prieigose suklaidino varžovų gynėją ir pavojingai smūgiavo šalia vartų.

 

Jau po minutės krito įvartis į “Kruojos-2″ vartus. Giorgio Russo prasiveržė kairiuoju kraštu ir atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę Markui Kardokui, kuris pelnė įvartį.

 

Jau kitos atakos metu “Sūduva-2″ išlygino rezultatą. Šį kartą pats Giorgio Russo pelnė įvartį iš maždaug 30 metrų tiksliai smūgiavęs į viršutinį vartų kampą.

 

80 minutę “Kruojos-2″ vartininkas iškumščiavo kamuolį tiesiai Miloš Kovačevič po kojomis, šis susistabdęs kamuolį smūgiavo pavojingai šalia vartų virpsto.

 

83 minutę rezultatą persvėrė “Kruojos” dubleriai. Greitos atakos metu iš baudos aikštelės prieigų įvartį įmušė pakruojiečių legionierius Treyon Bobb.

 

Per likusį laiką “Sūduvos-2″ žaidėjai išlyginti rezultato nesugebėjo, rungtynės pasibaigė “Kruojos” dublerių pergale rezultatu 2:3.