Įvyko tradicinis šeimų futbolo turnyras

Įvyko tradicinis šeimų futbolo turnyras

 

Rugpjūčio 24 dieną buvo organizuotas tradicinis jau penktus metus vykęs šeimų futbolo turnyras „Mes – šeima“, kurį organizavo Marijampolės futbolo centras kartu su Marijampolės apskrities futbolo federacija.

 

Varžybos vyko Rygiškių Jono gimnazijos tinklinio aikštelėje ant smėlio, kur buvo žaidžiama trys prieš tris basomis su pirmo dydžio kamuoliu į mažus vartus. Šioje šventėje dalyvavo devynios šeimos iš Marijampolės savivaldybės ir Vilkaviškio rajono: Tamulynai, Dembinskai, Kisieliauskai, Naujokaičiai, Eidukaičiai, Bačkieriai, Omelevičiai, Vaškiai, Čivinskai. Komandoms sužaidus pogrupiuose rungtynes paaiškėjo, kad didžiajame finale varžysis Dembinskų ir Naujokaičių šeimos, o mažajame finale Eidukaičiai ir Kisieliauskai.

 

Abiejuose finaluose nugalėtojai paaiškėjo po baudinių serijos. Pirmąją vietą iškovojo  Dembinskų šeima iš Keturvalakių miestelio, antrąją vietą užėmė Naujokaičiai ir trečiosios vietos medaliais pasipuošė Kisieliauskai. Tarp varžybų buvo organizuojamos akcijos, kuriose galėjo pasireikšti šeimos nariai. Mamos ir jauniausieji šeimos nariai įrodinėjo savo taiklumą mušant į mažus vartus,o  tėčiai turėjo įspirti kamuolį į dėžę. Taikliausiai iš mamų į vartus smūgiavo Indrė Dembinskienė ir sūnus Vakaris, o tėčių rungtyje nugalėjo Egidijus Čivinskas. Dalyviai gavo Masinio futbolo asociacijos įstiegtus suvenyrus: kamuolius, apyrankes, tušinukus, magnetukus.

 

Turnyro prizus ir suvenyrus įsteigė Masinio futbolo asociacija, judėjimas „Moterys už futbolą“, Marijampolės apskrities futbolo federacija. Turnyro globėjas Lietuvos respublikos seimo narys Albinas Mitrulevičius.

 

Turnyrą organizavo futbolo treneris Martynas Karpavičius.

 

Komandos prizinikės Taiklumo rungtis Turnyro nugalėtojai Dembinskų šeima