Būsimas varžovas: FC „Šiauliai”

Būsimas varžovas: FC „Šiauliai”

fc_siauliai_logo„Smscredit.lt A lygoje” pagreitį įgauna trečiasis ratas. Šį kartą Marijampolės „Sūduvos” futbolininkai namuose susitiks su jauna ir pertraukos metu kiek atsinaujinusia „Šiaulių” komanda.

 

Tai bus trečioji šių komandų akistata šiame sezone. Pirmojo rato rungtynėse marijampoliečiai namuose įveikė „Šiaulius” rezultatu 2:0, o antrojo rato rungtynėse Šiauliuose taip pat iškovojo pergalę rezultatu 1:4.

 

Abiems komandoms tai bus antrosios rungtynės po vasaros pertraukos A lygoje. Pirmosios rungtynės po pertraukos susiklostė skirtingai. „Sūduva“ išvykoje sužaidė nulinėmis lygiosiomis su čempionato lyderiu Vilniaus „Žalgiriu“, tuo tarpu „Šiauliai“ namuose nusileido Pakruojo „Kruojai“ rezultatu 5:1.

 

Pertraukos metu šiauliečiai sužaidė ir draugiškas rungtynes, kuriose rezultatu 2-1 įveikė „Klaipėdos Granito“ komandą. Įvarčius būsimiems „Sūduvos“ varžovams pelnė rezultatyviausias čempionato žaidėjas Niko Tokičius ir Rolandas Leščius.

 

Pertraukos metu „Šiaulių“ sudėtyje įvyko nemažai pasikeitimų. Komandoje daugiau nebeišvysime vartininkų Igno Plūko ir Edgaro Jonaičio, gynėjų Edvardo Gaurilovo ir Edvardo Pšelenskio bei kroatų Stjepano Babičiaus ir Filipo Žderičiaus. Į komandą iš „Klaipėdos granito“ atvyko Jevgenijus Morozas ir keli legionieriai iš Rusijos, Moldovos bei Kirgizijos.

 

Rungtynės tarp Marijampolės „Sūduvos“ bei Šiaulių FC „Šiauliai“ vyks šį šeštadienį, rugpjūčio 2 dieną, 12 valandą, „Arvi“ futbolo arenoje.

 

Kviečiame apsilankyti rungtynėse bei palaikyti savo miesto komandą!