„Sūduva” savo aikštėje sužais draugiškas rungtynes su „Stomil” ( Įėjimas nemokamas )

„Sūduva” savo aikštėje sužais draugiškas rungtynes su „Stomil” ( Įėjimas nemokamas )

Stomil logoNors „Smscredit.lt“ A lygoje šiuo metu yra pertrauka, tačiau Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai atkakliai pluša treniruotėse bei ruošiasi jau antroms draugiškoms rungtynėms. Šį kartą „Sūduvos“ varžovais bus kita komanda iš Lenkijos – Olštyno „Stomil“. Rungtynės tarp „Sūduvos“ ir „Stomil“ vyks šį ketvirtadienį  pagrindiniame stadione 18  valandą. (Įėjimas į rungtynes nemokamas).

 

Priminsime, kad marijampoliečiai praėjusį savaitgalį svečiavosi Lenkijoje ir įveikė Plocko „Wisla“ rezultatu 3:1.

 

Būsimas sūduviečių varžovas iš Olštyno rungtyniauja antroje pagal pajėgumą Lenkijos lygoje ir šiuo metu rengiasi artėjančiam sezonui. 2013-2014 metų sezone „Stomil“  turnyrinėje lentelėje užėmė 15 vietą.

 

Olštyno „Stomil“ klubas įkurtas 1945 metais. Per savo istoriją ši komada rungtyniavo įvairaus pajėgumo Lenkijos lygose – nuo aukščiausios iki ketvirtos pagal pajėgumą. Geriausiais „Stomil“ komados laikais galima vadinti 1994-2002 metų laikotarpį, nes tuo metu buvo nuolat žaidžiama aukščiausioje Lenkijos lygoje.

 

Rungtynės tarp „Sūduvos“ ir „Stomil“ vyks šį ketvirtadienį „Arvi“ futbolo arenoje 18  valandą. (Įėjimas į rungtynes nemokamas).

 

Ateikite bei palaikykite savo miesto komandą!