M.Kardokas: „Trenerio pasitikėjimas suteikė papildomos motyvacijos“

M.Kardokas: „Trenerio pasitikėjimas suteikė papildomos motyvacijos“

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai iškovojo antrąją pergalę 2014 – ųjų metų „Smscredit.lt A lygoje“. Šįkart rezultatu 5-0 buvo įveiktas Alytaus „Dainavos“ klubas. Po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje dalyvavo debiutines rungtynes „Sūduvos“ startinėje sudėtyje sužaidęs Markas Kardokas bei vyriausiasis treneris Darius Gvildys.

 

IMG_2894 (1280x853)Šešiolikmetis Markas Kardokas po rungtynių kalbėjo:

„Labai norėjau pelnyti įvartį, bet to padaryti nepavyko. Vis dėlto man ši diena buvo įsimintina, nes debiutavau pagrindinės komandos startinėje sudėtyjeMan buvo tikrai netikėta, kad eisiu į pagrindinę komandos sudėtį, toks trenerio sprendimas nustebino. Toks šansas tikrai suteikė daug motyvacijos tobulėti. Komandinius tikslus pasiekėme – iškovota pergalė. Varžovai didelio įspūdžio nepaliko. Žinoma, visos komandos A lygoje yra pajėgios, bet „Dainava“ yra prie silpnesnių.

 

IMG_2896 (1280x853)Vyriausiasis treneris Darius Gvildys po rungtynių kalbėjo:

„Įspūdžiai paprasti – iš pastarųjų trijų varžovų rungtynių matėme, kad jie ginasi aštuoniais žmonėmis, todėl stengiamės įžaidinėti iki „tikro“ perdavimo. Turėjome daug progų įmušti, bet dažnai pritrūkdavo paskutinio smūgio. Daug kalbėti nėra ką – varžovas buvo žemesio lygio, mums reikėjo įrodyti pranašumą. Tikiuosi, kad ši pergalė padės atgauti vyrams pasitikėjimą savo jėgomis. M.Kardokas gavo šansą ir pirmajame kėlinyje sužaidė neblogai turėjo tris progas atsidurdamas tose vietose, kur turi būti puolėjas. Manau, kad ateityje jis gali būti geras futbolininkas.