„Dainava” įveikta užtikrintai

„Dainava” įveikta užtikrintai

Marijampolės „Arvi” futbolo arena

Rungtynių teisėjas – Jurijus Paškovskis

Marijampolės „Sūduva” 5 –  0  Alytaus „Dainava”

13′  [1 – 0]  Nedas Čeplinskas ( į savo vartus )

41′ [2 – 0]  Maximiliano Ugge

54′ [ 3 – 0 ] Marko Andelkovič

59′ [ 4 – 0 ] Tomas Radzinevičius ( 11m. )

78′ [ 5 -0 ] Audrius Brokas

 

„Sūduva”: D.Bartkus, M.Činikas, V.Bagdanavičius, M.Ugge, K.Chvedukas, A.Vaskela, A.Brokas, M.Andelkovičius, G.Russo ( 48′ D.Tumosa ), T.Radzinevičius ( 66′ M.Kdouh ), M.Kardokas.

 

„Dainava”: D.Mikučionis, A.Genevičius, S.Šeštavickas, D.Kumeta, T.Leskauskas, N.Kavaliauskas, N.Čeplinskas, K.Balčiūnas, E.Chvesko, R.Padegimas, K.Čyžius.

 

Marijampolės „Sūduvos” futbolininkai nuo pirmųjų susitikimo minučių palaikė spaudė svečius jų aikštės pusėje. Keleto gerų progų pirmojo kėlinio pradžioje neišnaudojo pagrindinėje „Sūduvos” komandoje debiutavęs 1997 metais gimęs puolėjas Markas Kardokas. Po vieno iš jo smūgių vartus išgelbėjo tik vartų skersinis.

 

Pirmąjį įvartį „Sūduva” pelnė dėka ne laiku pakištos Nedo Čeplinsko galvos, kuris neatremiama trajektorija į vartų plotą nukreipė Audriaus Broko skersuotą kamuolį.

 

Antrasis įvartis „krito” pirmojo kėlinio pabaigoje. Po standartinės situacijos varžovų aikštės pusėje užsilikęs Maximiliano Ugge sulaukė komandos draugo perdavimo, priartėjo prie vartų ir stipriu smūgiu į tolimąjį vartų kampą  padvigubino savo komandos pranašumą.

 

Trečiasis įvartis buvo įmuštas po gražios „Sūduvos” futbolininkas kombinacijos, kai Marko Andelkovičius gavo T.Radzinevičiaus perdavimą būdamas pora metrų nuo vartų ir be vargo nukreipė kamuolį į tinklą. Gerą perdavimą atlikęs komandos kapitonas vėliau pelnė ir savo įvartį – šansą mušti nuo 11 metrų žymos teisėjas suteikė už tai, kad vienas iš „Dainavos” žaidėjų baudos aikštelėje kamuolį pamušė ranka.

 

Penkatąjį įvartį „Sūduvai” pelnė gero perdavimo iš aikštės gilumos sulaukęs Audrius Brokas.