Būsimas varžovas: Šiaulių „Šiauliai“

Būsimas varžovas: Šiaulių „Šiauliai“

 

fc_siauliai_logoPo dviejų iš eilės lygiųjų Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkas sieks sugrįžti į pergalių kelią. Artmiausia galimybė tai padaryti bus jau šį trečiadienį, rugsėjo 18 dieną, Šiauliuose vyksiantis mačas su vietos „Šiaulių“ klubu. Rungtynės prasidės 20 valandą.

 

„Sūduva“ ir „Šiauliai“ šiame sezone tarpusavyje jėgas išbandė triskart. Pirmųjų dviejų ratų susitikimai baigėsi lygiosiomis ( 0-0 Marijampolėje, 1-1 Šiauliuose ). Trečioje akistatoje „Sūduvai“ pavyko įrodyti savo pranašumą rezultatu 3-0.

 

„Šiaulių“ žaidimo kreivė 2013 – ųjų metu sezone „sėdo“ po to, kai vasarą buvo atleisti penki pagrindinės sudėties futbolininkai. Vienas iš jų – Tomas Snapkauskas prisijungė prie „Sūduvos“ ir keliuose paskutiniuose mačuose sėkmingai rungtyniavo startinėje sudėtyje.

 

„Šiaulių“ komanda rungtynes su „Sūduva“ sutiks nekokios nuotaikos. Paskutinėse savo žaistose rungtynėse šiauliečiai rezultatu 0-3 nusileido tiesioginiams konkurentams kovoje dėl šeštosios vietos – Gargždų „Bangos“ komandai. Šiuo metu būsimi Marijampolės komandos varžovai užima septintąją vietą, o nuo šeštoje esančių gargždiškių atsilieka trimis taškais.

 

Rungtynes su „Sūduva“ dėl geltonų kortelių turės praleisti net du „Šiaulių“ žaidėjai – tai įspėjimus paskutiame mače gavę Tomas Birškys bei Modestas Vorobjovas.

 

„Šiaulių“ komandos stiprybė slipi aikštės viduryje. Greiti, techniški, kūrybingi saugai kaip Tautvydas Eliošius, Arminas Vaskela bet kurią rungtynių akimirką gali sukurti rimtą pavojų prie varžovų vartų.

 

Taigi „Sūduvos“ laukia sunki užduotis bandant sugrįžti į pergalių kelią ir siekiant pirmą kartą šiame sezone laimėti Saulės mieste. Tiesioginę rungtynių transliaciją bus galima stebėti futbolo.tv ir alyga.lt svetainėse.