„Stoke City” FC sugrįžta į Marijampolę

„Stoke City” FC sugrįžta į Marijampolę

Praėjusiais metais pirmą kartą organizuotas ir malonių atsiliepimų iš dalyvių sulaukęs tarptautinis futbolo projektas „Treniruokis, auk, tobulėk su Stoke City FC“ sugrįžta į Marijampolę. Kaip ir praėjusiais metais, futbolo projektas organizuojamas bendradarbiaujant vieno seniausių Anglijos futbolo klubų Stoke City FC akademijai su  VšĮ Marijampolės futbolo klubas.

 

Norime pasidžiaugti šia žinia ir pakviesti jaunuosius futbolo talentus ar tiesiog futbolu besidominčius berniukus ir mergaites iki 16 metų sudalyvauti šioje futbolo stovyklėlėje ir vasaros atostogas praleisti aktyviai, žaidžiant futbolą su bendraamžiais iš visos Lietuvos, tobulėjant šioje srityje ir išmokstant naujų dalykų.

 

Šią vasarą planuojama organizuoti dvi futbolo stovyklas. Pirmoji numatyta š.m. liepos 13-17 d.d. bus skirta visiems norintiems: tiek pradedantiesiems, tiek jau aktyviai žaidžiantiems futbolą ir norintiems patobulinti savo gebėjimus. Antroji futbolo stovykla bus labiau segmentuota ir orientuota į norinčius lavinti savo gebėjimus konkrečiose pozicijose (t.y., bus sudaromos atskiros mergaičių grupės, grupės vartininkams, grupės skirtos žaidžiantiems atakuojančiose pozicijose).

 

Džiaugiamės, kad tarptautinis futbolo projektas su Stoke City FC tampa tęstiniu. Po praėjusių metų futbolo stovyklos iš Stoke City FC trenerių sulaukėme puikių atsiliepimų apie mūsų jaunuosius futbolo žaidėjus. Liko patenkinti ir projekto dalyviai. Tikimės, kad šiais metais futbolo stovykla suteiks dar daugiau gerų emocijų ir visi norintys galės smagiai praleisti laiką treniruodamiesi ir tobulėdami su Stoke City FC.

 

Išsamesnė informacija apie projektą, jo etapus, dalyvių registraciją ir registracijos terminus pateikiama projekto aprašyme. Dalyvių registracija vykdoma užpildant dalyvio registracijos lapą ir atsiunčiant jį el.p. fkclub@gmail.com arba įteikiant asmeniškai VšĮ Marijampolės futbolo klubas administracijos darbuotojams Kauno g. 125, Marijampolė iki š.m. birželio 30d. (jei pageidaujama dalyvauti pirmoje futbolo stovykloje liepos 13-17d.d.) arba iki š.m. liepos 20d. (jei pageidaujama dalyvauti antroje futbolo stovykloje rugpjūčio 3-7d.d.).

 

Iki malonaus susitikimo!