Būsimas varžovas: „Klaipėdos granitas”

Būsimas varžovas: „Klaipėdos granitas”

FK_Klaipėdos_Granitas_logo

 

Nesėkmingą atkarpą „Smscredit.lt A lygos” čempionate žaidžianti „Sūduva” antradienį mėgins sugrįžti į pergalių kelią. Marijampoliečiai uostamiestyje susitiks su „Klaipėdos granito” futbolininkais.

 

„Sūduva” per pastarąsias šešerias rungtynes iškovojo tik penkis taškus. „Sūduviečiai” praėjusiame čempionato ture netikėtai nusileido beveik visą antrąjį kėlinį dešimtyje žaidusiems „Utenio” futbolininkams. 58 minutę uteniškių gynėjas Gabrielius Zagurskas už antrąją geltoną kortelę buvo išvytas iš aikštės, tačiau tai nesutrukdė „Utenio” futbolininkams išsiveržti į priekį. Prabėgus vos trims minutėms po žaidėjo išvarymo „Utenio” saugas Povilas Krasnovskis galva nuginklavo Džiugą Bartkų. Per likusį rungtynių laiką uteniškiai sugebėjo atlaikyti „Sūduvos” atakų šturmą ir švęsti pergalę.

 

„Klaipėdos granito” futbolininkai praėjusiame „Smscredit.lt A lygos” ture iškovojo tašką. „Granitiečiai” išvykoje susigrūmė su Pakruojo „Kruoja” ir po pirmojo kėlinio pirmavo 1:0, tačiau antrojo kėlinio pabaigoje „Kruojos” puolėjas Ričardas Beniušis tiksliu smūgiu pelnė įvartį ir rezultatą išlygino.

 

Marijampolės „Sūduva” surinkusi 21 tašką rikiuojasi trečioje „Smscredit.lt A lygos” lentelės vietoje, o marijampoliečiams ant kulnų lipa tiek pat taškų surinkę Klaipėdos „Atlanto” futbolininkai. „Granitiečiai” su 10 taškų užima prieš paskutinę – devintąją turnyrinės lentelės poziciją.

 

Pirmoji šio sezono „Sūduvos” ir „Kl. granito” akistata baigėsi „sūduviečių” pergale. 15 susitikimo minutę Tomas Radzinevičius po Marko Živkovičiaus perdavimo išvedė marijampoliečius į priekį. Klaipėdos ekipa atsitiesė antrojo kėlinio pradžioje, kuomet rezultatą išlygino Deividas Lukošius. Antrojo kėlinio vidutyje „Sūduva” sužaidė užtikrintą atkarpą ir per tris minutes pelnė du įvarčius, kurie nulėmė Marijampolės ekipos pergalę.

 

Praėjusio sezono komandų tarpusavio dvikovų statistika – palankesnė marijampoliečiams. „Sūduva” tris kartus šventė pergales, o vienos rungtynės baigėsi lygiosiomis. „Sūduviečiai” per ketverias rungtynes pelnė net 12 įvarčių į „Klaipėdos granito” vartus, o į savuosius praleido tris.

 

Rungtynės tarp „Klaipėdos granito” ir Marijampolės „Sūduvos” vyks gegužės 26 dieną, 18 valandą. Šios „Smscredit.lt A lygos” rungtynės bus žaidžiamos Klaipėdos miesto dirbtinės dangos stadione.

 

XIV turo rungtynes, kaip jau įprasta, transliuos futbolo.tv, alyga.lt ir delfi.tv. Taip pat kviečiame tiesioginę rungtynių transliaciją stebėti „Pizza Jazz” restorane, Marijampolėje. Pirmiems dešimt į transliaciją atvykusių žiūrovų padovanosime po kvietimą į gegužės 31 dieną vyksiančias rungtynes tarp „Sūduvos” ir „Šiaulių” ekipų. Transliacijos metu restorane susirinkę žiūrovai galės dalyvauti totalizatoriuje bei laimė klubo atributikos.