„Smscredit.lt A lygos“ I turo rinktinėje – du „Sūduvos“ žaidėjai

„Smscredit.lt A lygos“ I turo rinktinėje – du „Sūduvos“ žaidėjai

Marijampolės „Sūduva“ praėjusį sekmadienį pirmose „Smscredit.lt A lygos“ rungtynėse palaužė Pakruojos „Kruojos“ ekipą. Po pirmojo A lygos turo portalo alyga.lt sudarytoje simbolinėje turo rinktinėje atsidūrė ir du „Sūduvos“ atstovai. Į geriausių praėjusio turo „Smscredit.lt A lygos“ žaidėjų vienuoliktuką buvo išrinkti saugas Vaidotas Šilėnas ir gynėjas Marko Živkovičius.

 

V. Šilėnas savaitgalio rungtynėse atliko du rezultatyvius perdavimus, po kurių Tomas Radzinevičius pelnė du įvarčius galva. Saugas savo aktyvumu išsiskyrė visų rungtynių metu.

 

Gynybos grandyje rungtyniavęs Marko Živkovičius taip pat buvo aktyvus ne tik gynybiniuose komandos veiksmuose, tačiau ne retai padėdavo ir komandos atakose. Būtent po vieno epizodo rungtynių pabaigoje gynėjas „uždirbo“ 11 metrų baudinį į „Kruojos“ vartus. Baudinį tiksliai realizavo Maximiliano Ugge ir įtvirtino komandos pergalę.

 

Simbolinė „Smscredit.lt A lygos“ I turo rinktinė:

Edvinas Gertmonas („Atlantas“); Marko Živkovičius („Sūduva“); Audrius Račkus („Stumbras“); Georgas Freidgeimas („Žalgiris“); Egidijus Vaitkūnas („Žalgiris“); Tomas Bučma („Spyris“); Nerijus Mačiulis („Stumbras“); Vaidotas Šilėnas („Sūduva“); Robertas Vėževičius („Atlantas“); Elivelto („Žalgiris“); Andrejus Paniukovas („Atlantas“).