2019 m. abonementai

2019 m. abonementai ir narystė klube

Marijampolės futbolo klubas „Sūduva“, atsižvelgdamas į tarptautinę praktiką, tobulina bendravimą su futbolo gerbėjais. Nuo šiol visi „Sūduvą“ palaikantys žmonės gali tapti klubo nariais, o mainais gauti įvairių privilegijų. Tik klubo nariai gali įsigyti ir „Sūduvos“ 2019 metų sezono abonementą.

„Visos „Sūduvos“ organizacijos vardu noriu padėkoti komandos aistruoliams, kad visada esate su mumis, palaikote „Sūduvą“ per rungtynes Marijampolėje ir išvykose, – sakė „Sūduvos“ prezidentas Vidmantas Murauskas. – Klube stengiamės nuolat tobulėti – ne tik suburti kuo stipresnę komandą, kuri jus džiugintų savo žaidimu, bet ir kitose srityse. Žaisdami Europos taurių turnyruose bendraujame su savo daug patirties sukaupusiais varžovais, gilinamės į tai, kaip jie dirba įvairiose srityse. Tai leidžia pristatyti dar vieną naujovę – narystę „Sūduvos“ klube. Stebėjome, kaip šią sritį vysto įvairūs Lietuvos sporto klubai, tačiau mums priimtiniausią pavyzdį radome pas vienus iš buvusių mūsų varžovų iš užsienio.“

„Sūduvos“ klubo nariai galės naudotis šiomis privilegijomis:
– teisė įsigyti 2019 metų sezono abonementą;
– nuolaidos ir galimybė įsigyti bilietus į Europos taurių turnyrų rungtynes išankstinėje prekyboje;
– nuolaidos įsigyjant bilietus į A lygos rungtynes;
– nemokamas pirmasis 2019 metų leidinio „#MesSūduva“ numeris;
– vienas 2019 metų „Sūduvos“ kontrolines rungtynes Marijampolėje galės stebėti tik klubo nariai;
– nuolaidos įsigyjant „Sūduvos“ atributiką ir galimybė naudotis „Sūduvos“ partnerių akcijomis;
– greitesnio patekimo į stadioną takas;
– uždara narių grupė socialiniame tinkle „Facebook“, kurioje bus pateikiama daugiau vidinės informacijos apie komandą;
– tiesioginės vaizdo konferencijos su futbolininkais ir treneriais tik nariams;
– geriausių rungtynių žaidėjų rinkimai vyks tik nariams skirtoje erdvėje.

Kviečiame įsigyti klubo narystės (kaina – 10 eurų) ir abonemento (kaina – 20 eurų) paketą bilietai.lt tinklalapyje ir kasose.

Lapkričio 1 – gruodžio 31 dienomis įsigytas 2019 metų „Sūduvos“ klubo nario korteles su abonementais (viena bendra kortelė) bus galima atsiimti parduotuvėje „Nuo pieštuko iki…“ (Gedimino g. 14, Marijampolė) nuo 2019 m. sausio 14 d.

Daugiau informacijos apie 2019 metų „Sūduvos“ narystę bei abonementus galima gauti el. pašto adresu info@fksuduva.lt arba telefonu 8 615 47755.